Medimagazin logo

Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kalite belgesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun ilçesi Taşköprü Devlet Hastanesi verdiği hizmetten olayı kalite sistem belgesi aldı.

Taşköprü ve Hanönü ilçeleri ile Alatarla (Germeç) köyü ve bağlı köylerdeki vatandaşlara sağlık hizmeti veren Taşköprü Devlet Hastanesi'ne hizmetlerinden dolayı Royal Cert Uluslararası Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş. tarafından "ISO 9001-2000-Kalite Sistem Belgesi" verildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ayşen Arıkan, yaklaşık bir yıldır sürdürülen çalışmalar sonucu ' ISO 9001-2000 Kalite Sitem Belgesi' almayı hak ettiklerini söyledi. Bu belgeyi almak için sürdürdükleri bir yıllık çalışma sonunda amaçlarına ulaştıklarını ve sonunda belgeyi aldıklarını belirten Dr. Ayşen Arıkan, hastanede verilen hizmetin bu belge ile kanıtlandığını kaydetti.

Hastane çalışmalarının bundan sonra daha kaliteli bir şekilde sürdürüleceğini ifade eden başhekim Arıkan, hastanenin hizmete açıldığı günden bu güne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

taşköprü
devlet
hastanesi
ne