18 Kasım 2020

Yurt Dışına Çıkışlarda Gideceği Ülke Tarafından PCR Testi İstenen Kişilere Yapılacak Test Uygulamaları !...

Yurtdışına çıkacak ve gideceği ülke tarafından PCR testi istenen kişilerin hastanemizde test yaptırabilmeleri için;

1-Sağlık Bakanlığı tarafından PCR testi için belirlenmiş olan 250 TL’lik ücreti; başvuru esnasında hastanemiz veznesine yatırabilecekleri gibi Taşköprü Devlet Hastanesi’ nin Halkbank (Taşköprü Şubesi) TR53 0001 2009 4820 0044 0000 17 İBAN numaralı hesabına yatırarak (AÇIKLAMA KISMINA KAMU ZARARI BEDELİ ÖDEMESİ HASTA ADI SOYADI VE TC YAZILACAK),  ücreti yatırdıklarını gösteren dekont çıktısıyla birlikte hastanemize başvurabilirler.

2-Yurtdışına çıkacaklarına dair bir belge ile (bilet, davetiye, öğrenim belgesi, dilekçe gibi) başvurulması gerekmektedir.

3-Yapılan testlerin sonuçlarına kişiler PDF olarak E-Nabız’dan ulaşabilecek olup ayrıca onay aranmayacaktır. E-Nabız sistemine kayıtlı olmayan kişiler hastanemize başvurarak sonuç raporunu alabilirler.

4-Test sonuç raporunun alınması ve/veya gerekmesi halinde onay işlemleri hastanemiz tarafından yapılmaktadır.